Accountmanager midden/noord NL

Primaire tabs

Accountmanager midden/noord NL

 

Den Haag – Utrecht – Groningen (en alles wat daar boven ligt)

  

Zie jij jouw toekomst binnen een succesvol bedrijf dat sterk aan het groeien is, dan dagen wij jou uit om te solliciteren!

Bouwen aan ons én jouw succes en toekomst? Als accountmanager bij  KYOCERA SENCO Netherlands B.V. Construction Division kan het. Jouw commerciële drive zorgt ervoor dat je vol betrokkenheid ons klantenbestand ontwikkelt, onderhoudt en uitbreidt. Dat doe je door snel te handelen en altijd kansen te zien. Van een gemiste kans baal je als een stekker, want jij doet juist alles om klanten aan ons te binden. Hoe je dat aanpakt? Op een manier die past bij jou, KYOCERA SENCO Netherlands én onze klanten. Met veel kennis van onze producten en de nodige ‘sense of humor’ dus.

Met die ingrediënten ben je succesvol in je werk als accountmanager:

·         Je haalt nieuwe business binnen;

·         Je bent, na een uitgebreide inwerkperiode, expert op het gebied van verankeringen in de breedste zin van het woord;

·         Je onderhoudt en breidt klantcontacten uit.

Werken bij KYOCERA SENCO Netherlands

Onze Construction Division, levert uit voorraad stalen en roestvaststalen bevestigingsmaterialen. Zoals bouten, moeren, schroeven, ringen, draadeinden, ankers, lasdraden en laselektroden. Dit doen wij met name voor de staalbouw, betonbouw, grond-, weg-, en waterbouw, glastuinbouw, installatietechniek en agrotechniek. Je kunt dus wel stellen dat verbinden létterlijk ons vak is. Deze verbinding staat ook centraal als het gaat om werken bij KYOCERA SENCO Netherlands. Je komt namelijk te werken in een enthousiast, betrokken en gedreven team. Je nieuwe collega’s zitten vol humor en zijn expert in hun vakgebied.

Kennis en kunde

·         je beschikt over een aantal jaren verkoopervaring in de B2B;

·         ervaring in de branche? Dat is super! Heb je dat niet, dan maak je dit ruimschoots goed met jouw affiniteit en gevoel bij onze producten;

·         kennis van commercie heb je inmiddels al op zak, bijvoorbeeld door trainingen en opleidingen die je hebt gevolgd.

Wat bieden wij?

·         natuurlijk een goed salaris én een aanvullende bonusregeling;

·         een leaseauto;

·         een laptop, iPhone en iPad;

·         een winstdelingsregeling ;

·         een bijdrage aan je pensioen;

·         een uitgebreid onboarding programma

Ben je enthousiast? 

Heb je deze vacature misschien al een paar keer gelezen en weet je inmiddels zéker dat jij degene bent die met ons gaat bouwen aan succes en aan de toekomst? Dan maken we graag kennis met je. Natuurlijk vinden we een cv erg belangrijk, maar we willen ook graag lezen waarom jij onze nieuwe accountmanager moet zijn.

Jouw sollicitatie kun je sturen naar hr@kyocera-senco.eu. Heb je toch nog inhoudelijke vragen over de functie, die je eerst beantwoord wilt hebben? Dan kun je contact opnemen met Jerry van Dijk (Sales Manager) via 06 - 13 86 44 97.