Muurkracht borstweringsteunen

Muurkracht®Borstweringsteunen worden toegepast op plaatsen waar metselwerk muren solide verankerd moeten worden en er geen stabiele binnenwanden aanwezig zijn om spouwankers in te bevestigen. Dit komt meestal voor bij dakranden / bordessen en balkons.

 

Kyocera Senco Netherlands levert borstweringsteunen die naast de stabilisatie van het metselwerk door middel van flexibele spouwankers, ook voorzien kunnen worden van een onderbreking om de DPC folie door te voeren. Zo blijven de constructie waterdicht. Ook kan er een muurafdekker aan de borstweringsteun bevestigd worden. Onze Muurkracht® borstweringsteunen worden vooraf precies berekend en speciaal voor uw project op maat gemaakt

 

Muurkracht borstweringsteunen

MONTAGEMOGELIJKHEDEN

Muurkracht® Borstweringsteunen kunnen op verschillende manieren worden bevestigd:


Verticale montage plaat
Tegen de vloerranden (niet toepasbaar bij hollen vloeren)
Anker mogelijkheden: - Ankerrail- Chemische ankers - Conisch spreidend ankers

Horizontale montage plaat

Op kanaalplaat/breedplaatvloeren
Anker mogelijkheden: - Chemische ankers - Conisch spreidend ankers

 

Waterkering
Al onze borstweringsteunen hebben de mogelijkheid om een waterkering in de vorm van DPC folie of Loodslab in de spouw door te voeren.

 

Montage muurafdekker

Al onze borstweringsteunen hebben de mogelijkheid om een koppeling te maken met uw muurafdekker door middel van een kopstuk welke horizontale en verticale stelmogelijk heden bied.

Spouwankers:

Door het aanbrengen van flexibele spouwankers, wordt een solide bevestiging gerealiseerd voor de standaard spouwankers van de buitenmuur.