SIM - SMART INVENTORY MANAGEMENT

 

Veelal ligt er voor jaren voorraad op de plank en u grijpt mis op artikelen die u nodig heeft in uw productie, met kostbare spoedzendingen en  “down-time” tot gevolg. Het monitoring systeem binnen het SiM concept zorgt ervoor dat u nooit hoeft te vrezen voor een “out-of-stock ” situatie waarbij uw productieproces tot stilstand komt. Betrouwbaarheid staat hierbij hoog in ons vaandel. Naast ons uitgebreide assortiment aan bevestigingsmaterialen zoals bouten, moeren, sluitringen, verankeringen, draadeinden en schroeven leveren wij ook een heel pakket aan diverse verankeringen voor toepassingen in de constructie- en staalbouwbranche, in de grond-, weg- en waterbouw en kassenbouw.

Hoe werkt het?

Onze logistieke specialisten helpen u graag om uw situatie en processen in kaart te brengen om de beste logistieke oplossing voor uw locatie te bieden.  U kunt hierbij de controle zelf in de hand houden (CMI) of u kunt het beheer volledig bij ons onderbrengen (VMI). SiM betekent maatwerk en integratie op het door u gewenste niveau. Na de SiM implementatie zullen wij ondersteuning bieden om uw proces verder te optimaliseren.

Het SiM concept bestaat uit de volgende oplossingen:

Racking/Rekken: Wij kunnen stevige voorraadrekken installeren en inrichten op de meest ideale distributiepunt binnen uw productieomgeving waar de goederen gebruikt worden. Wanneer de meest ideale inrichting voor uw locatie is gekozen kunt u de specifieke behoeften van elk distributiepunt optimaliseren. Wij helpen u hier graag mee.

De voordelen van SiM

Kyocera Senco Netherlands beschikt over een breed en diep assortiment bevestigingsmaterialen in een grote variëteit aan kwaliteiten en uitvoeringen die u via het SiM-systeem kunt afnemen. De voordelen van het bestelsysteem op een rijtje:

  • Een goed en efficiënt georganiseerd bestel- en levertraject
  • Lagere kosten door minder bestellingen en één leverancier
  • Weinig belasting voor uw organisatie, zowel op logistiek als administratief gebied    
  • Nooit meer misgrijpen
  • Een zo laag mogelijke voorraad
  • Geen incourante voorraad
  • Een opgeruimd magazijn