Assortiment

Bouten

Veelzijdig assortiment bevestigingsartikelen

Kyocera Senco Netherlands heeft een uitgebreid assortiment bevestigingsmaterialen voor de meest uiteenlopende toepassingen.
Bouten, moeren, sluitringen, verankeringen, draadeinden, schroeven enz.

In de kwaliteiten:

  • 4.6, 4.8, 8.8, 10.9 en 12.9

In de uitvoeringen:

  • Elektrolytisch verzinkt, thermisch verzinkt overmaats, thermisch verzinkt ISO-passend
     
  • RVS A2 en RVS A4
  • Messing en kunststof
  • Gegarandeerde kwaliteitsklasse


Verankeringen

Kyocera Senco Netherlands is zeer goed thuis in verankeringen voor de meest uiteenlopende toepassingen in de constructie- en staalbouwbranche en in de grond-, weg- en waterbouw. Haakankers, doorsteekankers, veiligheidsankers, chemische capsules, ankerstangen, spanwartels en vele andere verankeringen zijn verkrijgbaar in diverse oppervlaktebehandelingen en veelal direct uit voorraad leverbaar.

Meer weten over haakankers?

 Draad- en tapeinden

Kyocera Senco Netherlands levert draad- en tapeinden in de kwaliteiten:

  • 4.6, 4.8, 8.8 en 10.9.

Draadeinden zijn uit voorraad leverbaar in de lengtes 1, 2 en 3 meter in de uitvoering blank, thermisch verzinkt en elektrolytisch verzinkt. Draadeinden op maat kunnen binnen een week geleverd worden. Tapeinden zijn leverbaar op elke gewenste lengte tot en met 6 meter.


Lastoevoegmaterialen

Het verbinden van metaal kan, naast de bekende boutverbinding, natuurlijk ook door middel van lassen. Daarom heeft Kyocera Senco Netherlands ook lastoevoegmaterialen. Lasdraden en -elektroden zijn leverbaar voor zowel economisch of kwalitatief hoogwaardig laswerk. Voor autogeen-lasdraad, gevulde draden voor MIG/MAG-lassen van ferro-metalen, (laselektroden), massieve draden voor MIG/MAG-lassen van ferro-metalen, massieve draden voor MIG/MAG-lassen van non-ferro-metalen, soldeerdraden en TIG-lasdraden kunt u bij ons terecht.

Overige lasartikelen

Bij Kyocera Senco Netherlands kunt u ook voor een aantal andere artikelen gericht op laswerk terecht, zoals onder andere snelspanklemmen en chemische producten.

Specials: Artikelen volgens uw specificatie

Als de pasklare oplossing voor uw verbindingsprobleem niet voorhanden is, denken wij graag met u mee door het bieden van een maatwerkoplossing. Met onze kennis en ervaring staan we u graag terzijde om tot de meest efficiënte en economische oplossing te komen voor uw verbindingswensen. Door uzelf ontworpen artikelen worden volgens tekening of monster geproduceerd. 

Meer weten over specials?