Kyocera Senco Netherlands

Kyocera Senco Netherlands is sinds 2017 onderdeel van de Kyocera Corporation en richt zich als specialist in bevestigingstechniek op de levering van bouwproducten.

Kyocera Senco Netherlands biedt maatwerk

Kyocera Senco Netherlands biedt u een gedegen advies over de toepassing van alle aangeboden producten. Het gespecialiseerde assortiment van bevestigingsoplossingen wordt veelal uit voorraad geleverd en kan binnen 24 uur overal in Nederland en België (ook op de bouwplaats) worden geleverd. Naast het standaard programma worden ook regelmatig maatwerkoplossingen aangeboden.

Tijdens het gehele orderproces kan Kyocera Senco Netherlands u op een intensive samenwerking rekenen. Uiteraard voldoen alle producten aan alle wettelijke normen en eisen die in Nederland van kracht zijn.  

 

Aangezien de productprogramma’s zich sterk onderscheiden zijn er drie divisies gecreëerd, die zelfstandig vanuit verschillende standplaatsen opereren. 

Construction

De divisie Construction in Valkenswaard levert uit voorraad stalen en roestvaststalen bevestigingsmaterialen: bouten, moeren, schroeven, ringen, draadeinden, ankers, lasdraden en laselektroden voor met name de staalbouw, betonbouw, grond-, weg- en waterbouw, installatietechniek en agrotechniek. 

Installation

De levering van bevestigingssystemen aan de droge afbouw met o.a. kwalitatief hoogwaardige gereedschappen en bevestigingen wordt door de divisie Installation in Valkenswaard gerealiseerd.  

Muurkracht

De divisie Muurkracht gevestigd in Veenendaal levert kwalitatief hoogwaardige metselwerkondersteuningen zoals stalen lateien, geveldragers, borstweringsteunen, aramide metselwerkwapeningen en randbekistingen.